Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Plastika nosu

Máte nějaké zkušenosti s plastikou nosu ? ? a nevíte o nějaké dobré chirurgii v Brně prosim?

Odpovědi na otázku

No právě, v tomto to je fakt super. Však zkus a uvidíš, objednáš se třeba na konzultaci, tam se pak dozvíš víc :-)
Ajo, tak to doufám, že me by neodmítl, ale tak asi se v tom vyzná, když si vybírá. Ono některé baby jsou asi praštěné a chcou změnit něco, když to mají pěkné. Zkusím mu zavolat.
jj je to v Brně. U něj se nemusíš bát, on je fakt špička. Jako taky jsem se bála, kdoby ne, že.. ale nemusíš. Má mnoho let praxi, je zkušený. Ale na konzultaci s ním budeš vědět více, on si i vybírá, třeba když tam přijde někdo s něčím že chce si nechat uděoat, a jemu to přijde zbytečné, nebo proste něco v čem by byl problém, tak to třeba odmítne.
Také po plastice nosu přemýšlím, dlouho už nad tím přemýšlím, ale bojím se. Dívám se, že se zde našli dvě, co byli u pana Justana a jsou spokojení, to je asi dobrej že ? V Brně by to bylo i pro mě fajn, no tak uvidíme, zkusím si najít o něm něco. NEchci k někomu, kdo nemá moc praxi ... achjo ale stejně se toho bojím, ale musim, protože chci.
Já byla v Brně na plastice nosu, byla jsem u pana Justana. Opravdu můžu doporučit, je to špičkový plas. chirurg. S výsledkem jsem moc spokojená.
Plastickou operaci jsem podstoupila před 5 měsíci, jednalo se o liposukci stehen. Výsledek byl perfektní, byla jsem spokojená. Také jsem byla jako píšou dámy u pana Justana, můžu ho také doporučit. Nejdříve jsem si k němu objednala konzultaci, abych věděla do čeho jdu. Zotavení mi trvalo 6 týdnů, ale to je u každého individuální.
Taky si myslím, ze je to nejlepší reseni, sjednat konzultace, a pak muze človek posoudít sam , kde je to nejlepší, osobne jsem byla taky u pana MUDr Ivana Justana...ale byla jsem este na dalších dvou konzultacich, ale tadle jednoznačne vyhrala a muzu doporučit. Ale nechci tu nekomu neco vnucovat, at si kazdej zkusí a vybere sám
Dobrý den, já mám také dobré zkušenosti s plastickou-estetickou-chirurgií v Brně a panem MUDr Ivanem Justanem . Sice ne plastika nosu, ale bricha, ale ze zkusenoti můžu říct, že tam jsou opravdu odborníci, kteří ví co dělají, jsou fakt moc šikovní a hodní. Jestli hradí pojištovna plastiky bohuzel nevim, ale treba pokud budete mit od doktora papir, ze vám to vadí, nebo bráni nečemu, tak je mozné ze ano, nebo alespon nejakou část.
Ahoj, Já jsem byla loni na plastice nosu v Brně u pana MUDr Ivana Justana. tady se klidne koukni http://www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz/ Je opravdu dobrej. Já jsem byla moc spokojená. A bát se toho nemusís :)
Dobrý den, před 8 lety jsem měla úraz nosu a mam vybočenou nosní přepážku. Ikdyž se mi zlomil k lékaři jsem nešla. Poté mi vyrostl velký nos s hrbolem a ke všemu křivý. Někdy se mi těžko v noci dýchá, ale moc časté to není, a také mám nos velmi citlivý. Při jakémkoli menším bouchnutí mi teče krev. Chtěla bych se zeptat jestli je nějaká možnost aby zdravotní pojišťovna uhradila plastiku. Děkuji za odpověd, Nashledanou
Při volbě plastického chirurga je určitě vhodné objednat si konzaltaci ve více zařízeních. Pak můžete lépe posoudit profesionalitu, výsledky i přístup na jednotlivých pracovištích.